Over STAGE02

 

STAGE02 spreek je uit in het engels: ‘stage two’. Stage staat voor stadium, fase. Door de ontwikkelingen in ons team vanaf 2012 zijn we nu in een nieuw stadium beland, een 2e fase. Daarnaast is de 02 een verwijzing naar onze locatie, die zich bevindt op de tweede verdieping van Sportschool van der Velde.

Onze Missie

De wereld waar wij in leven is gericht op gemak, uiterlijk, succes en kostenbesparing. Zo ook in de wereld van gezondheid, leefstijl en fitness. Dat kan soms nuttig zijn, maar lokt ook negatieve stress, stigmatisering en ongezond gedrag uit. Daarom helpen wij mensen aan de kennis en efficiënte skills die leiden tot gezonde ambities en duurzaam gezond gedrag.

Wij vertellen een eerlijk verhaal zonder fabeltjes en mooie oneliners waar je verder niets aan hebt. Hypes en challenges zonder goede onderbouwing zijn niet aan ons besteed. Wij zien onze cliënten als expert over zijn of haar eigen leven en adviseren alleen als het gaat over onze eigen vakexpertise.

Het Team

De coaches en trainers van STAGE02 worden door onze cliënten en kennissen omschreven als: betrokken, authentiek en betrouwbaar, daar hechten wij veel waarde aan.
Alle teamleden zijn gediplomeerd en up-to-date van de meest recente kennis op ons vakgebied, door onze nauwe connectie met Chivo – Kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl.
Wij verwijzen actief door naar huisarts en specialisten bij contra-indicaties. Onze connectie met huisartsen en fysiotherapeuten werkt daarbij in het voordeel van onze cliënten.

Marijn Evers
EIGENAAR EN VITALITEITSSPECIALIST

Mensen hun vrijheid en energie teruggeven met dit mooie team. Enorm waardevol werk!

Marian Hooijer
Leefstijlcoach en diëtist

Leefstijl is complex, persoonlijk en interessant. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jou. 

Alice de Ruiter
Personal trainer en coach

Zo leuk om mensen te zien veranderen in hun beweging en energie. Daar word ik blij van!

Ruben Buist
Personal trainer en coach

Ik help je graag om meer uit je training, werk en/of dagelijks leven te halen met een persoonlijk plan.

Jolien Kuijsten
(Kids) Trainer en Coach

Kids en tieners helpen ontwikkelen door samen te sporten met plezier, met een mooi team om me heen.